Frense Living Bygg AB

Bostäder med hög standard


Frense Living Bygg AB – din samarbetspartner inom bygg

Vi är ett Eskilstunabaserat företag, med filialer i Hallsberg och Norrköping. Vi siktar på att bli en av de större aktörerna i Mellansverige.

Vi har specialiserat oss på att bygga inom Prefab, vi jobba mest med totalentreprenader där vi har betongstommar som utgångspunkt. Men vi är inte främmande för kombinationer med utfackningsväggar, limträ och stål.

Med Prefabricerade byggdelar kortar man till byggtiden betydligt, samt att man får en bättre kvalitet på grund av väderbeständiga material. Vi löser dom flesta utmaningar till våra kunder, från att leverera endast stomme , till att leverera en totalentreprenad.

Frense Living koncernen har under 2019 förvärvat en prefab-fabrik i Hallsberg (FL Prefab) , där vi tillverka Sandwichväggar, Halvsandwich, Putsbärarvägg  Massivväggar, Balkonger, Pelare, Balkar, Massiva bjälklagsplattor, Plattbärlag och Legobitar. Därför kan vi göra ditt byggande så kostnadseffektivt som möjligt.

För oss är även miljön viktig. Vi prioriterar låg energiförbrukning och lång hållbarhet i våra fastigheter. Vi har som mål är att bygga 200-300 nya bostäder varje år, blandat med hyresrätt- och bostadsrättslägenheter. Vi producera även industrifastigheter och kontorsfastigheter efter önskningar av våra kunder.

För oss är det viktigt att stödja det lokala näringslivet.